پروژه هشدار لیزری جهت در ورودی

پروژه هشدار لیزری جهت در ورودی

|پروژه هشدار لیزری جهت در ورودی از ام سی الکترونیک|

۳۸۲۰۴۰۲۸۰۱
Photo Credit To Electronica.ir

در اینجا به تو علاقمندان مداری آموزش داده می می شود که امیدوارم با همراهی و همچنین ساخت آن مدار لذت ببرید. آن مدار زنگ هشدار وارد شدن می باشد به طوری که فرد یا هرچیزی که باعث شکستن و همچنین قطع شدن نور لیزر می شود زنگ به صدا در می آید.

از یک اشاره گر لیزری که می قدرت با هزینه خیلی زیاد کم تهیه کرد، بهره بری و استفاده کنید. هنگام و زمانی که کسی در مسیر پرتو لیزر باعث شکست آن هم می شود زنگ جهت چند ثانیه به صدا در می آید.

مدار هشدار دهنده، شامل دو قسمت و بخش می باشد. یکی فرستنده لیزر که یک اشاره گر لیزری می باشد و همچنین به آسانی در دسترس می باشد. آن اشارگر را بایستی و حتما در یک طرف قاب در به روش ثابت گذاشته می می شود و همچنین جریان فرستادن نور لیزری در آن هم نباید از ۳ ولت اکثرا و بیشتر باشد و همچنین از نوع جریان های مستقیم یا آن هم DC می باشد. قسمت دوم گیرنده Phototransistor  می باشد که  L14F1 NPN Darlington به عنوان  سنسور لیزر بهره بری و استفاده می می شود.

شماتیک مدار:

هنگامی که یک شخص از درب عبور می کند پرتو لیزر را مسدود می کند و همچنین باعث شکست آن هم می می شود و همچنین ترانزیستور T1 به کار می افتد و همچنین ولتاژ در آن هم بالا می رود. ولتاژ در پین ۳ در آی سی مقایسه و همچنین افزایش می یابدد و همچنین خروجی بالا می رود.آن کار باعث می می شود لامپ LEDفعال می شود و همچنین زنگ به صدار درآید. خازن C1 جهت چند ثانیه T2  را بالا می آورد حتی بعد از آنکه خروجی C1 دوباره کم می می شود C2را نگه می خواهد داشت.در آن هنگام زنگ هشدار جهت چند ثانیه بعد از T2خاموش می می شود.

توجه: آن مدار با بهره بری و استفاده از اشعه لیزر کار می کند و همچنین آن اشعه خیلی زیاد مضر می باشد. آن مدار را در جایی به کار ببرید که کودکان در آن هم محیط نباشند.

 

پروژه هشدار لیزری جهت در ورودی در تاریخ ۳ March 2016 | 11:34 am نشر یافته شده شده می باشد

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “پروژه هشدار لیزری جهت در ورودی”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *