نکات ضروری مشترک جهت اخذ رواديد

روادید فرودگاهی

ویزا ایران

تعریف :
متخصصین یا ماموران شرکـت های خصوصی دولتی بازرگانی یا وزارتخانه ها سازمانها که به منظور انجام امور تجاری،بازرگانی یا اداری قصد مسافرت به جمهوری اسلامی ایران را دارند می توانند نسبت به اخذ روادید در مبادی فرودبعضی جمهوری اسلامی ایران اقدام نمایند .
دفتر بخش روادید وزارت امور خارجه مستقر در مبادی فرودبرخي کشور به مراجعه متقاضی به آن بخش و تنظیم فرم درخواست روادید نسبت به ارزیابی درخواست اقدام بعد از موافقت نسبت به صدور روادید اقدام می نماید .
توجه :
مسافرین محترم می توانند قبل از مسافرت به کشور نسبت به ثبت تقاضای خود از طریق روادید الکترونیکی اقدام و بعد از دریافت کد رهگیری موضوع صدور روادید در مبادی فرودگاهي کشور را پیگیری نمایند

« مدارک لازم »
– حضـور متقاضی روادید ارایه اصل گذرنامـه با اعتبار حداقل ۶ ماه و بدون هر گونه خدشه یا ایراد
-تکمیل امضای پرسش نامـه ویژه درخواست صدور روادید
-سوال نامـه ها می بایست با خط خوانا و بطور کامل تنظیم ارایه گردند .
-چنانچه متقاضی جهت همسر فرزند(ان) درخواست صدور روادید به عنوان همراه در گذرنامـه را داشته باشد می بایست معین ات دقیق آنها را در سوال نامـه ها درج نماید .
-معین ات و عکـس همسر و فرزندان (زیر ۱۸ سال) قبلاً در گذرنامـه متقاضی درج شده باشد .
– طعه عکس۴*۶ جديد يکنواخت (تمام رخ , بدون کلاه , عينک شال گردن ) متقاضی و همراهان
– بهای سوال نامـه یا روادید اتباع کشورهای امریکا ، انگلستان و کانادا زمان دریافت پرسش نامـه و مدارک درخواست روادید اخذ می شود و در صورت رد تقاضا مسترد نخواهد شد .
– بهای روادید اتباع کشور آلمان دریافت مدارک درخواست روادید اخذ می شود و در صورت رد تقاضا نیمی از بهای دریافت شده مسترد خواهد شد .
– یک ورژن عکس صفحه معین ات گذرنامـه
– اصل و تصویر کارت بیمه

«« شرح ات »»
الف – دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور یا عدم صدور روادید اتباع خارجی و همين طور مطالبه مدارک و یامستندات دیگر مخیر است .
پ – متقاضی پس از دریافت روادید ، می بایست معین ات و تاریخهای مندرج در آن را به دقت ارزیابی و در صورت وجود مغایرت مراتب را به مامور مستقر در بخش روادید فرودگاه اعلام تا نسبت به تعویض آن كار نماید .
ت – دارنده روادید می بایست بر اساس تاریخهای مندرج در روادید به ایران وارد و در موعد مقرر خارج گردد .
ث – اقامت بیش از مدت اقامت مندرج در روادید در ایران خلاف قوانین مقررات جمهوری اسلامی ایران
است .
چ – دارندگان روادید بعد از ورود به خاک جمهوری اسلامی ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات جاری در آن خواهند بود

برچسب ها

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

0 دیدگاه در “نکات ضروری مشترک جهت اخذ رواديد”

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *